Aktiv for livet

Online fysioterapi

Om os

Hos AKTIV FOR LIVET tror vi på menneskers potentiale, og at mange fysiske udfordringer kan forebygges og forbedres, ved en ændret livsstil. Vi tror på, at mange flere tilstande end vi ved i dag, kan behandles med en sundere hverdag.
AKTIV FOR LIVET – online hjemmeøvelser – er en guide og hjælp til dig, der vil forbedre dit liv gennem mere aktivitet i hverdagen. Vi vil hjælpe dig med at komme i gang, så du kan blive mere aktiv – i dit eget tempo. Vi mener, at alle mennesker kan ændre og rykke sig selv, hvis bare de får den rigtige hjælp og vejledning. 
AKTIV FOR LIVET støtter dig i at få en mere aktiv hverdag. Vi vil med vores guide hjælpe dig med dine fysiske udfordringer. Det vil give dig større bevægelsesmulighed, og dermed en følelse af frihed i dit liv, hvor du har kontrol over din krop.  
Små vaneændringer kan være kernen til et bedre liv. Og for at kunne arbejde med de små vaneændringer, er det en rigtig god idé at vi “kommer hjem til dig”. Den nemmeste måde vi kan gøre det på er, via din computer, tablet eller telefon – ONLINE.
 
Samarbejdspartnere
Ved udviklingen af AKTIV FOR LIVET, er der mange mennesker der har hjulpet og inspireret. Indtil videre vil jeg sige stort tak til: 

Web- og markedsføringsbureaet:
AdWISE media
Fysioterapeuterne:
Malin Adde og Christian Rosgaard
IT- og multimediadesignerne:
Troels Ljung, Casper Klein, Søren Koefoed Rørbæk Madsen, Kasper Bielefeldt, Nicolai Qvindbjerg og den dygtige praktikant Chalotte Knudsen
Psykoterapeuten:
Zenna Grundtvig
Hjælp med tekst og administrative opgaver:
Sanne Teute, tekstforfatter, og Ansine Timm, fra AnsinesKontor 
aktiv for livet Daniel Grundstrøm Ibsen

Daniel Grundstrøm Ibsen

Jeg, Daniel Grundström Ibsen, er opvokset i Sverige, og er uddannet Fysioterapeut på Lunds Universitet i Sverige. Jeg startede AKTIV FOR LIVET i 2019, efter at have arbejdet på dette projekt i nogle år. 
Jeg har altid været interesseret i bevægelser, og hvordan man kan udvikle bevægelser. Jeg har gennem hele mit liv oplevet glæde ved at være fysisk aktiv, og det har givet mig energi når jeg har været i bevægelse. Jeg har derfor altid været fysisk aktiv indenfor forskellige sportsgrene. Som 14-årig begyndte jeg at danse. Jeg uddannede mig senere hen indenfor dans, og det var dansen der bragte mig både til fysioterapien og Danmark. Jeg dansede streetdance på professionelt niveau i mange år.

Jeg tror at mål, både professionelt, privat OG træningsmæssigt, er vigtige for os. Det giver livet en retning og en mening. Ved hjælp af de mål vi sætter for os selv, tror jeg, at vi mennesker vurderer hvad der er vigtigt i livet. Det støtter AKTIV FOR LIVET op om. AKTIV FOR LIVET hjælper dig med at sætte et mål for, hvordan du kan opnå en mere aktiv hverdag med en sundere livsstil.