AKTIV FOR LIVET

– online hjemmeøvelser –

 

Generelle oplysninger

Aktiv for livet ApS
CVR-nr.: 40661549
Holmevej 8
2670 Greve
Mailadresse: info@aktivforlivet.com
Tlf.: 30 20 08 36

Hjemmeside, URLwww.aktivforlivet.com

 

Betaling

Alle priser vises i DKK og er eksklusive moms.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Du har følgende mulighed for betaling:

Dankort/VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, JBS            

 

Pengene trækkes, fra evt. benyttet betalingskort, når dit produkt/konsultation/behandling/abonnement/ydelse bestilles.

Vi fakturerer dig for de ydelser og behandlinger du køber

eller

Vi fakturerer dig automatisk via din betalingsmåde hver måned pr. den dag du tilmeldte dig, hvis du købt abonnement.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

 

Betalingsmåder.

Du kan redigere oplysningerne om din betalingsmåde ved at gå til vores websted og klikke på “Min Side” på AKTIV FOR LIVET-webstedet. Hvis en betaling ikke kan afregnes, på grund af udløb, utilstrækkelig dækning eller andet, og du ikke redigerer din betalingsmåde eller afmelder din konto (se “Afmelding” nedenfor), hæfter du fortsat for ikke-betalte beløb, og bemyndiger os til at fortsætte med at fakturere dig via betalingsmåden, med eventuelle opdateringer. Dette kan medføre, at dine faktureringsdatoer ændres.

Levering

Når du har købt abonnement til aktivforlivet.dk får du adgang så snart betaling

 

For online konsultationer og online træning

Du kan få mere at vide om vores online konsultationer og online træning når du kontakter os via vores hjemmeside: aktivforlivet.com/kontakt. Der kan du kontakte os via mail eller telefon, og på den måde booke konsultationen eller træningen. Seneste 24 timer før vi starter vil du få en mail med information og et link du skal bruge for at kunne se en af os fra AKTIV FOR LIVET. Når konsultationen eller træningen har været laver vi en faktura til dig, senest ved udgangen af den pågældende måned.

 

Bindingsperiode og opsigelse for abonnementer

Opsig når som helst til udgangen af den betalte månedsperiode.

Du er således kun bundet af den periode, som du allerede har  betalt for.

Du vil derfor stadig have adgang til tjenesen indtil udgangen af den periode, som du har betalt for.

 

For at afmelde medlemskabet skal du gå til “Min Side” på vores websted, og følge afmeldingsinstruktionerne; via Abonnementer – > Annuller. Hvis du afmelder medlemskabet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode.

 

Ansvarsfraskrivelse

Vi skriver, taler og bruger den viden og information, vi har lært på vores mange uddannelser og kurser, og om vores personlige betragtninger og erfaringer. Det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Al benyttelse og brug af produkter såsom alle Intro-forløb og abonnement samt online træning, sker derfor udelukkende på dit eget ansvar.

 

Vores Intro-forløb og abonnement samt online træning er beregnet til undervisning, orientering og inspiration.

Ingen information kan sidestilles med specifik rådgivning udført af fagpersonaler, ej heller erstatte faglig rådgivning eller behandling. Kontakt derfor din læge eller en anden fysioterapeut for fysisk undersøgelse og individuel behandling. Udtalelser fra tidligere kunder/deltagere, er et udtryk for deres individuelle resultater, hvorfor resultaterne kan være anderledes for dig.

 

Særlige vilkår – abonnementsbetingelser

 

Ændringer i brugerbetingelserne

AKTIV FOR LIVET kan, fra tid til anden, ændre disse brugerbetingelser. Sådanne ændringer træder i kraft med det samme, dog således, at sådanne ændringer for eksisterende medlemmer, medmindre andet er angivet, træder i kraft 30 dage efter offentliggørelsen.

 

Tjenesten

AKTIV FOR LIVET-tjenesten, og indhold, der tilgås gennem vores tjeneste, er kun til din personlige, ikke-kommercielle brug. Så længe du har et AKTIV FOR LIVET-medlemskab, tildeler vi dig en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig licens til at tilgå AKTIV FOR LIVET-tjenesten, og se videoer og læse vores indhold gennem tjenesten, udelukkende via streaming til samme formål.

Bortset fra den ovennævnte begrænsede licens, overdrages du ikke nogen rettighed, adkomst eller andel. Du accepterer, at du ikke må bruge tjenesten til offentlige fremvisninger.

 

Løbende opdateringer

Vi opdaterer løbende AKTIV FOR LIVET-tjenesten, herunder indholdet. Derudover tester vi løbende forskellige aspekter af vores tjeneste, herunder vores websted, brugergrænseflader, serviceniveauer, abonnementer, kampagner, tilgængelige træningsvideoer, levering og priser. Vi forbeholder os retten til, og du accepterer hermed, at vi må inkludere dig i eller ekskludere dig fra disse tests uden varsel. Vi forbeholder os retten til helt, efter eget skøn, fra tid til anden at ændre, hvordan vi tilbyder og driver vores tjeneste.

 

Intellektuel ejendom og regler for brug af tjenesten

AKTIV FOR LIVET-tjenesten, herunder alt indhold, som findes i AKTIV FOR LIVET-tjenesten, er beskyttet af ophavsretten, forretningshemmeligheder og andre immaterielle love og traktater.

 

Du accepterer derfor, at du ikke må arkivere, downloade (udover nødvendig caching til personlig brug), gengive, distribuere, modificere, fremvise, udføre, offentliggøre, licensere, fremstille afledte værker af, sælge eller bruge (bortset fra som det udtrykkeligt tillades i disse brugerbetingelser) indhold og information indeholdt i eller indhentet fra eller gennem AKTIV FOR LIVET-tjenesten uden udtrykkelig og skriftlig tilladelse fra AKTIV FOR LIVET og dets licensgivere.

Du accepterer også, at du ikke må: omgå, fjerne, ændre, deaktivere, forringe, eller hindre indholdssikringerne i AKTIV FOR LIVET-tjenesten; skaffe dig adgang til AKTIV FOR LIVET-tjenesten ved hjælp af en robot, spider, scraper eller et andet automatisk middel, dekompilere, foretage reverse engineering eller disassemblering af software eller andre produkter eller processer, der er tilgængelige gennem AKTIV FOR LIVET-tjenesten. Du må ikke indsætte kode, produkter eller manipulere indholdet i AKTIV FOR LIVET-tjenesten på nogen måde, eller benytte dig af datamining, dataindsamling eller dataudtræk.

Derudover accepterer du, at du ikke må uploade, opslå, e-maile eller på anden måde sende eller overføre materiale, der er beregnet til at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller hardware eller telekommunikationsudstyr tilknyttet AKTIV FOR LIVET-tjenesten, herunder softwarevirus eller anden computerkode, filer eller programmer.

 

Tilgængeligheden og udbuddet af træningsvideoer og artikler vil ændre sig fra tid til anden. Billedkvaliteten på streamede film og tv-serier kan variere fra computer til computer og enhed til enhed, og kan påvirkes af flere faktorer, såsom hvor du er, den tilgængelige båndbredde gennem og/eller hastigheden på din internetforbindelse. Tilgængeligheden af HD og Ultra HD afhænger af din internetforbindelse og enhedens egenskaber. Ikke alt indhold er tilgængeligt i HD eller Ultra HD, og ikke alle abonnementer giver adgang til HD.
En downloadhastighed på mindst 5 Mbps pr. stream anbefales for at modtage indhold i HD, hvilket defineres som 720p eller bedre.

En downloadhastighed på mindst 25 Mbps pr. stream anbefales for at modtage indhold i Ultra HD, hvilket defineres som en opløsning højere end 1080p. Du er ansvarlig for alle gebyrer for internetadgang. Henvend dig til din internetudbyder for information om eventuelle datagebyrer.

 

Vi kan stoppe eller begrænse din brug af vores tjeneste, uden kompensation eller varsel, hvis vi konstaterer eller med rimelighed mener, at du (I) overtræder nogen af disse brugerbetingelser, eller er involveret i ulovlig eller upassende brug af tjenesten.

 

Fortrydelsesret i 14 dage

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter eller abonnementer har du 14 dages fortrydelsesret. Uanset om du brugt vores tjenste i stor eller lille omfatning.

 

Hvilket betyder, at du har 14 dage fra vi har indgået aftale om abonnementet til at give os besked om, at du ønsker at fortryde. Herefter vil vi betale det beløb, som vi har modtaget fra dig tilbage. Du kan fortryde ved at give besked på info@aktivforlivet.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Vi refunderer beløbet  til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

100% tilfredshedsgaranti – ELLERS FÅR DU ALLE PENGENE RETUR INDENFOR 30 DAGE!

Hvis du har set alle videoer, læst al information (i tekst), og printet træningsprogram/inspirationsbilleder samt gjort alt det vi anbefalet i forløbene, og ikke er tilfreds med dine resultater, kan du få dine penge retur.

(Tilfredshedsgaranti kan vi tilbyde fordi, alle kan lave øvelser, hvis de bliver tilpasset rigtig. Når du gjort de ting, vi anbefaler, vil du mærke at det bliver bedre, på den ene eller den anden måde. Vi ved det virker!)

 

Pengene retur

Kontakt os indenfor 30 dage, så overfør vi pengene retur til din bankkonto. For kontaktoplysninger se aktivforlivet.com/kontakt.

Når vi overført pengene tilbage, vil din adgang til “Min Side” lukkes med øjeblikkelig virkning.

 

Prisændringer

Vi forbeholder os retten til helt efter eget skøn at ændre prisen for vores tjeneste eller komponenter deraf, når vi vurderer det nødvendigt. Prisændringer i tjenesten træder i kraft tidligst 30 dage efter, du har fået besked via e-mail.

 

Fortrydelsesret for Online konsultationer samt online træning

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi indgår aftalen. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret.

Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens leveringen står på. Ved f. eks. Køb af et klippekort til online træning har du fortrydelsesret hvis du har brugt to klip indenfor 10 dage. Dog betalar du et lille beløb for de to gange. Hvis du ikke har brugt nogle klip efter 15 dage har du ikke fortydelsesret.

 

Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra vi indgår aftalen til at give os besked om, at du vil fortryde aftalen. Du kan sende en mail til info@aktivforlivet.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret, hvilket svarer til 60 kr pr. online konsultation og 50 kr pr. gang for online træning.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Hvis der er noget galt med abonnementet

Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på info@aktivforlivet.com

Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer.

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort.

Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr., mailadresse og kontokortsoplysninger.  

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Vi videregiver ikke oplysninger til andre virksomheder, medmindre du godkender at vi gør det, for at henvise dig videre til andre der kunne hjælpe dig. Det kan for dig, være muligt at både bekræfte og godkende det, via mail og telefon. Vi vil altid sprøge dig om lov, før vi kontakter andre virkosmheder. Det kunne f. eks. være en Diætist vi samarebjder med.

 

Personoplysningerne registreres hos Aktiv For Livet ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Ved online konsultation bliver personfølsom data opbevaret enligt lag og det bliver journalført ud fra autorisationslagen. Det betyder at vi journalfør alle konsultationer og at oplysningerne gemmes to steder, hvor det enten er lås på eller kodeord for at få adgang til oplysningerne.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på aktivforlivet.com er Aktiv For Livet ApS 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@aktivforlivet.com

Læs mere om vores privatlivspolitik her: https://www.aktivforlivet.com/privatlivspolitik-gdpr/

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@aktivforlivet.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr  

 

Klage over online konsultation med fysioterapeut

Patienter og klienter kan klage over den sundhedsfaglige behandling til Styrelsen for Patientklager, se mere og lave en klage her: https://stpk.dk

Patienten kan klage over en konkret sundhedsperson eller hele patientforløbet.

 

Sundhedsfaglig behandling dækker blandt andet over:

  • Undersøgelse, diagnose og behandling
  • Information og samtykke til behandling
  • Journalføring
  • Sundhedspersoners tavshedspligt

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 30.03.202